MIRELLAN JA LAURI HAAVIN ODOTETTU YHTEISSINGLE ULKONA NYT

Supersuositut Mirella ja Lauri Haav yhdistävät voimansa eeppiseen rakkauslauluun täynnä kemiaa, karismaa ja vaaran tunnetta. Luotathan on vangitseva yhdistelmä Mirellan sielukasta laulua, joka yhdistyy saumattomasti Lauri Haavin sulavaan ja koukuttavaan ääneen. Kyseessä on myös suomalaiselle musiikkikentälle raketin lailla nousseen Mirellan odotettu ensimmäinen yhteistyökappale. 

Kiehtovan ja monipuolisen äänimaiseman maalaava kappale kertoo toiseen sokeasti tukeutumisesta ja syvään päätyyn – tai yhteiselle taikamatolle – hyppäämisestä, sillä lyriikoissa viitataan legendaariseen Disneyn Aladdin -elokuvaan.

”Mulla on ollu kauan mielessä, et haluun kirjottaa biisin Jasminesta ja Aladdinista, ja että biisissä käytettäis sitä ‘luotathan’-sanontaa. Disney on ollu mulle aina iso inspiraatio. Rakastan haavemaailmaa, jossa niissä tarinoissa seikkaillaan – halusin tehdä siitä tavallaan semmosen synkän tai vähän kohtalokkaan version. Tavoitteena oli taltioida biisiin se elokuvan maaginen tähtitaivas”, kertoo Mirella.

Kappaletta ovat artistien kanssa olleet tekemässä Mirellan aikaisemmista tuotannoista tutut Aleksanteri Hulkko ja Kim Mannila sekä Lauri Haavin luottotuottaja Aaro630.

“Tää projekti on ollu spessu ja hienoo et jengi pääsee jakaa tän meijän kaa. Mirella lähetti mulle tän aihion ja biisin tekeminen kimpassa tuntu tosi luonnolliselta ja inspiroivalta. Palaset vaan loksahti paikalleen kun päästiin samaan studioon tekemään”, kommentoi Haav.

Pop-sensaatio Mirella on noussut ennätysvauhdilla yhdeksi Suomen suosituimmista artisteista. Mirella debytoi lokakuussa 2023 singlellä Sua sattuu, jonka jälkeen hän on pitänyt hallussaan niin Spotifyn kuin radiolistan ykkössijaa yli 17 miljoonaa striimanneella jättihitillään Timanttei. Kappaleen musiikkivideota on katsottu YouTubessa yli 2,5 miljoonaa kertaa. Mirellan kolme julkaistua singleä ovat viihtyneet kaikki julkaisustaan asti maan kuunnelluimpien joukossa. Mirella voitti keväällä myös YleX:n Läpimurtolistan tuplasti: artisti vei sekä raadin että yleisön äänet. Nuorta monilahjakkuutta on verrattu kansainvälisiin supernimiin, kuten Tate McRaehen ja Zara Larssoniin, joiden lailla Mirella tanssii, laulaa sekä kirjoittaa ja säveltää omaa musiikkiaan.

Huippulukuja striimannut, useita Emma-ehdokkuuksia ja yleisöäänestyksellä Vuoden artistin Emma-pystin napannut Lauri Haav on selkeä suunnannäyttäjä ja Suomen musiikkikentän yksi merkittävimpiä nousijoita. Jyväskylästä kotoisin oleva Lauri Haav kerrytti suuren suosion jo ensimmäisten artistivuosiensa aikana ja kasvulle ei näy loppua. Lokakuussa 2023 julkaistu, Haavin kolmas ja tähänastisen uran menestyksekkäin pitkäsoitto Aino striimasi kultaa ennen julkaisua ja kaikki albumin kappaleet nousivat julkaisupäivänä Spotifyn top-listan kärkisijoille.

Mirella ja Lauri Haav kiertävät aktiivisesti festarilavoja läpi kesän. Heidät molemmat nähdään keikkakesän avaavilla YleXPop-festivaaleilla lauantaina 1.6. Seinäjoen Lakeuden puistossa.

Mirella somessa:
Instagram / TikTok

Lauri Haav somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Mirella
Meri Timgren
Universal Music Finland
meri.timgren@umusic.com

Lauri Haav
Saara Everi
PME Records
saara@pmerecords.fi

Pressikuvat voi ladata tästä.

Takaisin uutisiin

Uutisia

ICE SPICE JULKAISI ODOTETUN DEBYYTTIALBUMINSA

New Yorkin drill-skenestä ponnistavan supertähden odotettu debyyttialbumi Y2K! on nyt julkaistu Hiphopin ja pop-kulttuurin “it girl” Ice Spice on tänään…

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…