ROBIN PACKALENILLA ON HÄITÄ PIDELLY

Yleisön kovasti odottama Häitä pidelly -single julkaistaan tänään

Juuri Koreasta Suomeen palannut Robin Packalen julkaisee tänään uutta odotettua musiikkia yhdessä Tupen kanssa. Häitä pidelly -kappaleesta välittyy vahva tunnelataus mennyttä ihmissuhdetta kohtaan, kuitenkaan unohtamatta pientä pilkettä silmäkulmassa. Menevä ja tarttuva kappale on kerännyt suurta suosiota erityisesti TikTokissa jo ennen julkaisuaan ja siihen on tehty jo reilusti yli 1000 videota.

Kappaleen tekijätiimistä löytyy artistin itsensä lisäksi Suomen kärkinimiä: Vilma AlinaDanitello sekä Ahti. Myöhemmin kappaleeseen lähti mukaan myös juuri albuminsa julkaissut Tupe. Robin Packalen kommentoi kappaletta ja sen tekoprosessia seuraavasti:

”Tosi siistii saada tää biisi pitkän odotuksen jälkeen ulos! Uskon, että kaikki jotka on fiilistelleet tätä kertsiä somessa, on venannu että saa kuulla tän kokonaan. Tää biisi on ollut mulla pöytälaatikossa jo hetken aikaa, ja mietin että tää tarvii messiin jonkun joka pystyy tuomaan biisin katkeran fiiliksen esille omassa tulkinnassa. Oon pitkään seurannut Tupen musan kehittymistä meidän yhteisen DJ/tuottaja, DJ Goldmayn kautta. Tupe ehotti, että pitäskö meijän tehä jotain kimpassa, ja samalla tajusin että Tupe ois ihan täydellinen featti tähän biisiin. Ehotin, että haluisitko lähtee messiin, ja here we have it!”

Packalen aloittaa kesän keikat tämän viikon lauantaina Allas Sea Poolilla itse järjestämällään Ketä meit ny oli? -festarilla. Lavalle nousee myös pilvet pilvetJoalin sekä uudella biisillä feattaava Tupe, joten luvassa on myös Häitä pidelly -singlen ensiesitys. Myöhemmin kesällä artisti nähdään festareilla ympäri Suomen, jonka lisäksi hän suuntaa keikkailemaan Aasiaan yhdessä Alan Walkerin kanssa.

“Kesän keikat starttaa 1.6. Allas Sea Poolilta mun uuden bändin kanssa, josta oon tosi fiiliksissä. Kesän keikkailun ohessa tuun olemaan Alan Walkerin Walkerworld-kiertueella Aasiassa lead singer roolissa. Eikä siinä kaikki, ollaan myös tehty korealaisen, Pentagon-yhtyeestä tunnetuksi tulleen Wooseok-artistin kanssa yhteisbiisi. Mun seuraavan kansainvälisen albumin tuotanto edistyy myös hyvää vauhtia yhdessä korealaisen tuottajan kanssa, jonka kanssa tuli vietettyä runsaasti aikaa viimeisen 3kk aikana”, Packalen kertoo.

Robin Packalen on kiistatta Suomen ja pohjoismaiden menestyneimpiä artisteja. Vuonna 2012 uransa startannut poptähti on julkaissut urallaan viisi moninkertaista platinaa myynyttä albumia ja yhteensä artistin musiikkia on striimattu yli 500 miljoonaa kertaa. Artisti työstää parhaillaan musikkia niin suomen- kuin englanninkielellä, joten uutta musiikkia on tarkoitus julkaista kuluvan vuoden aikana runsaasti.

Kesän keikat:

1.6.2024 – Helsinki, Allas Sea Pool
5.6.2024 – Oulu, Kaikkien Kesäfestari
28.6.2024 – Tampere, Kaisla
6.7.2024 – Turku, Ruisrock
13.7.2024 – Savonlinna, House Of Olaf
2.8.2024 – Järvenpää, Power Festival
9.8.2024 – Turku, Aura Fest
10.8.2024 – Seinäjoki, Solar Sound Festival

Robin Packalen somessa:
Instagram / TikTok / www

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
Universal Music Finland
+358504619818
veera.hjerppe@umusic.com

Management:
Juha Ruusunen
Robin Entertainment
juha@robinentertainment.fi

Keikkamyynti:
Mika Sorola
Fullsteam Agency
mika@fullsteam.fi

Lataa Robin Packalenin uudet pressikuvat tästä.

Takaisin uutisiin

Uutisia

BÄMÄ JA PILVI HÄMÄLÄINEN YHDISTIVÄT VOIMANSA

Lopputuloksena kesähitiltä kuulostava Anna rakas (raju hetki) -single, joka tuo Nisa Sorayan klassikon tähän päivään Viime vuonna läpimurron tehnyt BÄMÄ-yhtye…

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…

JUHANA HAUKKALALTA TREFFI-ILMOITUS KAPPALEEN MUODOSSA

Juhana Haukkalan uusi single on tanssittava juhannuskappale – Kuuntele viihdyttävä Norppa kivellä täältä! Viime keväänä Universalille kiinnitetty pohjanmaalaisartisti Juhana Haukkala julkaisi tänään tarttuvan…