VIROLAINEN SUPERTÄHTI NUBLU JULKAISI SINGLEN ISLAND RECORDSIN KAUTTA

Viron suosituin artisti nublu on julkaissut singlen ”push it” Island Recordsin kautta. Tarttuvalla ja hypnoottisella biisillä on feattaamassa Virossa kovassa nosteessa oleva Maria Kallastu. Kappaleeseen julkaistaan tänään musiikkivideo.

Nublu löi itsensä läpi vuonna 2018 julkaistulla ensimmäisellä singlellään ja on siitä lähtien hallinnut Viron soittolistoja ja musiikkigaaloja. Hänellä on kotimaassaan huikeat 30 Spotify-listaykköstä. Artisti tunnetaan hyvin Suomessa: yhteissinkku ”Universum” Mikael Gabrielin kanssa nousi niin Suomen kuin Vironkin Spotify-ykköseksi, ja hyvässä muistissa on myös kaksikon UMK-biisi “Vox Populi”.

“Nublu ja Island Records sopivat täydellisesti yhteen. Nublulla on erittäin vahva visio omasta urastaan ja myös kunnianhimo suunnitelmien toteuttamiseksi. Pystymme Islandilla tukemaan tätä visiota tarjoamalla dedikoituneen tiimin, kansainvälisen tekijä- ja tuottajaverkostomme sekä Islandin ja Universalin maailmanlaajuisen label-perheen yhteistyömahdollisuudet”, sanoo Island Recordsin Head of Label Eero Tolppanen.

nublu somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tuula Salminen / Universal Music
 tuula.salminen@umusic.com
p. 040 901 1266

Takaisin uutisiin

Uutisia

BÄMÄ JA PILVI HÄMÄLÄINEN YHDISTIVÄT VOIMANSA

Lopputuloksena kesähitiltä kuulostava Anna rakas (raju hetki) -single, joka tuo Nisa Sorayan klassikon tähän päivään Viime vuonna läpimurron tehnyt BÄMÄ-yhtye…

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…

JUHANA HAUKKALALTA TREFFI-ILMOITUS KAPPALEEN MUODOSSA

Juhana Haukkalan uusi single on tanssittava juhannuskappale – Kuuntele viihdyttävä Norppa kivellä täältä! Viime keväänä Universalille kiinnitetty pohjanmaalaisartisti Juhana Haukkala julkaisi tänään tarttuvan…