JUHANA HAUKKALALTA TREFFI-ILMOITUS KAPPALEEN MUODOSSA

Juhana Haukkalan uusi single on tanssittava juhannuskappale – Kuuntele viihdyttävä Norppa kivellä täältä!

Viime keväänä Universalille kiinnitetty pohjanmaalaisartisti Juhana Haukkala julkaisi tänään tarttuvan singlen Norppa kivellä. Täydellisesti alkavan kesän ja juhannuksen tunnelmointiin istuva kappale kertoo samaistuttavan tarinan suomalaisesta työmiehestä, joka kaipaa rinnalleen sopivaa kumppania. Kappaleen syntytarina kätkee taakseen hauskan inspiraationlähteen, nimittäin ikivanhan treffi-ilmoituksen.

“Biisi sai alkunsa, kun selattiin tosi vanhoja treffi-ilmoituksia ja yksi ilmoitus oli julkaistu nimimerkillä ”Norppa kivellä”. Lopulta kappaleesta muotoutui kesäinen ja hyväntuulinen treffi-ilmoitus biisin muodossa. Sen ajatus on ennen kaikkea rohkaista matalalla kynnyksellä kesäheilan etsintään. Tosirakkaus voi olla kulman takana, eikä koskaan kannata luovuttaa”, Juhana tiivistää.

Norppa kivellä kappaleen tekijätiimin muodostavat Aleksi Haukkala, muun muassa Erika Vikmanille ja Arttu Wiskarille musiikkia tehnyt Mika Laakkonen sekä Vuoden tuottajana Emma Gaalassa palkittu, KUUMAA-yhtyeen tuotannosta vastaava Jonas Olsson.

Pop-iskelmää tekevä Juhana tunnetaan parhaiten Pillipiipari-kappaleestaan, jonka kuuntelumäärät Spotifyssa ovat jo yli 1,5 miljoonaa. Viime syksynä ulos tullut, Universal-yhteistyön käynnistänyt avaussingle Villi Pohjanmaa on myös menestynyt hienosti, sillä sen kuuntelurajat lähentelevät miljoonaa. Juhana Haukkalan viimeisin single Eloveena soi parhaillaan Yle Suomi -radiokanavalla. 

Juhana Haukkala somessa:
Instagram / TikTok / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki
mari.hautamaki@umusic.com
p. 0400 685 701

Keikkamyynti:
Roope Rantala
roope.rantala@dexviihde.fi
p. 044 253 0670

Takaisin uutisiin

Uutisia

BÄMÄ JA PILVI HÄMÄLÄINEN YHDISTIVÄT VOIMANSA

Lopputuloksena kesähitiltä kuulostava Anna rakas (raju hetki) -single, joka tuo Nisa Sorayan klassikon tähän päivään Viime vuonna läpimurron tehnyt BÄMÄ-yhtye…

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…

BESSIN UUSI SINGLE POHTII KAIKEN HETKELLISYYTTÄ

Kyyneleet sateessa on BESSin tulevan kolmannen albumin ensimmäinen single Suomalaisen pop-kentän kärkinimenä paikkansa vakiinnuttanut BESS julkaisee tänään uutta musiikkia. Uunituore single Kyyneleet sateessa korostaa…