YONA JA ARPPA JULKAISEVAT YHTEISKAPPALEEN JUHANNUKSEKSI

Suomi-indien kärkinimet Yona ja Arppa ensimmäistä kertaa yhteisellä kappaleella – Lalala (Happysad) on viimeinen maistiainen Yonan 20.9. julkaistavalta Eden-albumilta

Johanna Kustannukselle levyttävä Yona julkaisee yhdeksännen albuminsa Eden 20. syyskuuta. Levystä saadaan myös vinyyli- ja cd-painokset, joiden ennakkomyynti käynnistyy 28. kesäkuuta.

Tämän viikon perjantaina julkaistaan viimeinen maistiainen tulevalta albumilta. Vuosien takaisesta kesäromanssista kertovalla Lalala (Happysad) -singlellä vierailee niin kriitikoiden kuin yleisönkin rakastama Arppa. Biisi on tehty yhdessä Yonan luottotuottajan Mauri Syrjälän kanssa legendaarisella Suomenlinnan studiolla. Kappaleelle julkaistaan samoissa maisemissa kuvattu musiikkivideo lauantaina klo 9.

“Tää biisi syntyi, kun yks tyyppi teki mulle, mun bändille ja koko tiimille tosi ikävän tempun, jonka takia menetettiin yllättäen paljon keikkoja. Heti sen jälkeen kun olin kuullut siitä, aloin laulaa tätä melodiaa suihkussa sillä ajatuksella, että tän tyypin bullshit on mulle vaa ihan lallatilaa vaan, en mä välitä. 

Olin oikeastaan oudon iloinen, vaikka se oli ikävä juttu, eli silleen happysad. Mutta sitten tästä alkoikin kehkeytyä romanttisempi biisi. Pyysin Arppaa mukaan, koska hän on mahtava artisti ja meillä on myös paljon samaa yleisöä. Kirjoitettiin biisi loppuun yhdessä Suomenlinnan studiolla ja Mauri Syrjälä, levyn tuottaja, äänitti. Toivomme kaikille hyvää juhannusta tän myötä, myös sille tyypille, joka teki ne oharit”
, Yona kertoo.

Yhteensä kahdeksan studioalbumia julkaisseen Yonan (oik. Johanna Rasmus) debyyttialbumi Pilvet liikkuu, minä en ilmestyi vuonna 2010, ja se toi artistille Vuoden tulokas -Emma-palkinnon. Kriitikoiden ylistämä, Tapiola Sinfoniettan kanssa tehty, viimeisin albumijulkaisu Uni johon herään palkittiin sekä Kriitikoiden valinta -Emmalla että Teosto-palkinnolla. Albumi oli lisäksi ehdolla arvostetun Pohjoismaiden neuvoston musiikkipalkinnon saajaksi ja esitettiin kokonaisuudessaan loppuunmyydyissä konserteissa Helsingin Musiikkitalossa, Lahden Sibeliustalossa ja Helsingin Juhlaviikkojen Huvila-teltassa. Musiikkitalon konsertti palkittiin musiikkialan Industry Awards -gaalassa Vuoden tapahtumana. Vuonna 2022 Yona ihastutti myös Vain elämää -kaudella.

Viime kesänä Yona keikkaili ahkerasti eri festivaaleilla läpi Suomen. Hänet nähtiin muun muassa Provinssissa, Ruisrockissa ja Flow Festivalin päälavalla. Myös tänä kesänä artisti tullaan näkemään keikoilla ympäri Suomen. Syksyllä Yona lähtee levynjulkaisukiertueelle, joka käynnistyy Lahden Konserttitalosta perjantaina 11.10

Lataa pressikuvat tästä.

Yona somessa:
Instagram
TikTok
Facebook
www.yona.fi

Arppa somessa:
Instagram
TikTok
Facebook

Lisätiedot ja haastattelut:
Johanna Lanerva
Universal Music Finland
+358 50 403 2998
johanna.lanerva@umusic.com

Keikkamyynti:
Feniks Willamo
All Day Agency
+358 45 239 0170
feniks@allday.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…