KRIITIKOIDEN YLISTÄMÄ Z-SUKUPOLVEN IDOLI GRACIE ABRAMS JULKAISEE KAKKOSALBUMINSA

Odotetulla pitkäsoitolla kuullaan Abramsin itsensä lisäksi supertähti Taylor Swiftiä

Z-sukupolven supertähti Gracie Abrams on juuri julkaissut toisen albuminsa The Secret of Us. Yhteensä 13 kappaletta sisältävän albumin ainoa vierailija on tämän hetken suosituin artisti Taylor Swift. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Swift vierailee toisen artistin albumin standard-versiolla. Abrams on ensimmäistä kertaa ottanut kappaleillaan myös tuotantoroolia, ja jakaa vastuun yhdessä The National -yhtyeestä tunnetun ja Grammy-palkitun huipputuottajan Aaron Dessnerin (Taylor Swift) kanssa. Tavallisesti biisejä yksin kirjoittaneen Abramsin tukena oli tällä albumilla hänen paras ystävänsä ja kämppiksensä Audrey Hobert. Ensimmäisen albumin surumielisyys on karissut ja uudet kappaleet ovat täysin valmiita suihkussa laulettaviksi, kuten artisti itse biisejä kuvailee.

Tuoreelta kokonaisuudelta saatiin etukäteen singlet Risk ja Close To You. Sydämellinen ja leikkimielinen fokussingle Risk oli uuden levyn ensimmäinen julkaisu, johon julkaistun musiikkivideon voi katsoa alta. Iskevä ja tanssittava Close To Youtaas on fanien kuumeisesti odottama single, jonka seitsemän vuotta sitten tehdyn demoversion katkelma on pyörinyt internetissä jo vuodesta 2018. Close To Youkeräsi julkaisua seuranneen vuorokauden aikana 3,1 miljoonaa striimiä pelkästään Spotifyssa, mikä on kolme kertaa enemmän kuin artistin muilla julkaisuilla samassa ajassa. 

Gracie Abrams on kasvanut yhdeksi sukupolvensa kiehtovimmista laulaja-lauluntekijöistä. Henkilökohtaisilla sanoituksillaan ja herkällä tulkinnallaan ihastuttanut laulaja-lauluntekijä oli ehdolla parhaaksi uudeksi artistiksi tämän vuoden Grammy-gaalassa. Abrams on kerryttänyt arvokasta keikkakokemusta toimimalla lämppärinä Taylor Swiftin Eras-menestyskiertueen keikoilla viime kesänä, ja hän palaa Taylorin keikkalavoille loppuvuodeksi. Kriitikoiden ylistämällä Abramsilla on poikkeuksellinen taito puhutella yleisöään, mikä on poikinut hänelle äärimmäisen omistautuneen faniyhteisön.  

Los Angelesista kotoisin oleva Gracie Abrams on yhdysvaltalaisen elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja J. J. Abramsin tytär. 24-vuotias tähdenalku kirjoitti ensimmäisen biisinsä vasta 8-vuotiaana ja nimeää suurimmaksi musiikilliseksi esikuvakseen Joni Mitchellin. Hän keräsi itselleen omistautunutta seuraajakuntaa Instagramiin lataamillaan lauluvideoilla. Someaktiivisuus toi Abramsille mukanaan managerin sekä levy-yhtiön. Hän julkaisi haavoittuvaisen ensimmäisen singlensä Mean It lokakuussa 2019, jota seurasi debyytti-EP minor kesällä 2020. Debyyttialbumi Good Riddance saatiin viime vuoden maaliskuussa, jonka jälkeen Abrams on ollut muun muassa yksi Noah Kahanin Stick Season (Forever) -albumin duetoijista. Artistin tuotanto on kerännyt globaalisti yli 5 miljardia striimiä ja Suomessa yli 6 miljoonaa striimiä.

The Secret Of Us -kappalelista:
1. Felt Good About You
2. Risk
3. Blowing Smoke
4. I Love You, I’m Sorry
5. us. ft. Taylor Swift
6. Let It Happen
7. Tough Love
8. I Knew It, I Know You
9. Gave You I Gave You I
10. Normal Thing
11. Good Luck Charlie
12. Free Now 
13. Close To You

Gracie Abrams somessa: 
Instagram / TikTok / Facebook / X

Artistin viimeisimmät pressikuvat voi ladata tästä.

Lisätiedot:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…