CAMILA CABELLO UUDISTUU TÄNÄÄN JULKAISTULLA C,XOXO-ALBUMILLAAN

Mukana levyllä muun muassa Drake, PinkPantheress ja Lil Nas X

“bolder, more chaotic, digitized and frenzied” – PAPER

“an emotional immediacy and rawness…her boldest solo album” – PAPER

Kansainvälinen supertähti Camila Cabello julkaisee tänään 28. kesäkuuta neljännen albuminsa C,XOXO. Artisti teki keväällä näyttävän paluun ja käynnisti uuden, hyperpopista, hyperfeminiinisyydestä ja hänen Miami-juuristaan ammentavan aikakautensa. Cabello on valmistellut tänään julkaistua kokonaisuutta lähes kaksi vuotta ja se on tehty yhdessä espanjalaisen El Guinchon (ROSALÍA, Bad Bunny) ja amerikkalaistuottaja Jasper Harrisin (Jack Harlow, Doja Cat) kanssa. 14 kappaletta käsittävällä albumilla pääsevät Cabellon lisäksi ääneen muun muassa Drake, PinkPantheress ja Lil Nas X.

Camila on kertonut, että C,XOXO on hänen tähänastisen uransa kunnianhimoisin ja yhtenäisin kokonaisuus. Ensimmäinen single oli maaliskuussa julkaistu, kehuttu I LUV IT, jolla oli mukana kulttimaineesta globaaliin suosioon noussut hiphop-artisti Playboi Carti. Toukokuussa saatu toinen single, sykkivä ja seksikäs HE KNOWS ft. Lil Nas X terävöitti Cabellon uutta musiikillista linjaa entisestään. Tänään julkaistun albumin uusi fokussingle on raikas ja tanssittava HOT UPTOWN, jolla vierailee hiphopin supertähti Drake.

Amerikkalais-kuubalainen Camila Cabello nousi alun perin kuuluisuuteen osana Fifth Harmony -yhtyettä vuonna 2012. Poptähti jätti muun muassa Worth It ja Work From Home -hiteistä tutun bändin neljä vuotta myöhemmin. Ensimmäiset julkaisut sooloartistina saatiin hänen vierailtuaan Shawn Mendesin (I Know What You Did Last Summer, 2015) ja Machine Gun Kellyn (Bad Things, 2016) kappaleilla ja debyyttisooloalbumi Camila saatiin vuonna 2018. Yhteensä kolme soololevyä julkaissut Cabello muistetaan erityisesti maailmanlaajuisista hiteistään Havana ft. Young Thug ja Bam Bam ft. Ed Sheeran sekä Señorita-jättihitistä Shawn Mendesin kanssa.

C,XOXO-kappalelista:

1. I LUV IT ft. Playboi Carti
2. Chanel No.5
3. pink xoxo
4. HE KNOWS ft. Lil Nas X
5. Twentysomethings
6. Dade County Dreaming ft. JT & Yung Miami
7. koshi xoxo ft. BLP Kosher
8. HOT UPTOWN ft. Drake
9. Uuugly ft. Drake
10. DREAM-GIRLS
11. 305tilidie
12. B.O.A.T.
13. pretty when i cry
14. June Gloom

Camila Cabello somessa: 
Instagram / TikTok / Facebook

Artistin viimeisimmät pressikuvat voi ladata tästä.

Lisätiedot:

Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…