SONIA JULKAISEE RAKKAUSLAULUN PRIDE-KUUKAUDEN KUNNIAKSI

Sulle on rakkauslaulu, jonka Sonia omistaa tyttöystävälleen. Biisi kertoo siitä, miten ei tule välittää muiden mielipiteistä, vaan seurata sydäntä. Kappale on täydellinen pride-kuukauden anthem, jonka inspiraationa toimii naiseus ja naiset, rakkaus ja vapaus. Sonia pääsee tulevana viikonloppuna myös toteuttamaan yhden pitkäaikaisista unelmistaan, kun hän esiintyy lauantaina Pride-viikon juhlien jatkoilla.

Hurmaava Sonia on nuori uuden sukupolven artisti, joka ei sopeudu, vaan pyrkii luomaan rohkeasti oman tilansa. Sonia on matkalla vaihtoehtopopin kärkinimistä kohti koko kansan pop-artistiutta. Tuore single on artistin toinen single ikonisen Johanna Kustannus -labelin alla, minne hänet kiinnitettiin keväällä 2024. Sonian tuottajana toimii kotimaisen alternativen ykkösnimi Miikka Koivisto, joka on työskennellyt muun muassa Paperi T:n, iben ja MELOn kanssa. Koivisto tunnetaan myös Ruusut-kokoonpanosta.

Energinen ja karismallaan mukaansatempaava Sonia on nähty niin kotimaisten festivaalien kuin klubien lavoilla: viime kesänä artisti esiintyi muun muassa Flow Festivalilla, Ruisrockissa ja Provinssissa. Tulevan kesän ja syksyn aikana Sonia julkaisee tiheään tahtiin musiikkia ja työstää debyyttialbumiaan.

Sonia somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelut:
Meri Timgren
meri.timgren@umusic.com
+358 50 5455770

Keikat:
Team Agency
bookings@team.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…