EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt

Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter egonsa tekivät kuukausi sitten paluun hittisinglellä Houdini. Nyt artisti on paljastanut julkaisevansa 12. heinäkuuta odotetun albuminsa The Death Of Slim Shady (Coup De Grâce). Järjestyksessään artistin 12. studioalbumilta on nyt saatavilla sen toinen single Tobey, jolla vierailevat Eminemin kotikaupungista Detroitista niin ikään ponnistavat Big Sean ja BabyTron. Kappaleelle julkaistaan Cole Bennettin ohjaama musiikkivideo perjantaina 5. heinäkuuta. Eminem on tällä hetkellä kuukausitasolla Spotifyn kuunnelluin rap-artisti.

Toukokuussa julkaistu, suursuosiota niittänyt Houdini ylitti lyhyessä ajassa kultarajan Suomessa. Kesän menestyneimpiin kansainvälisiin kappaleisiin lukeutuva single on viihtynyt Suomen Spotify-listan Top 20:ssä julkaisustaan asti ja noussut parhaimmillaan maailman 2. kuunnelluimmaksi kappaleeksi Spotifyssa. Houdini komeilee tällä hetkellä myös Suomen radiolistan kärkikymmenikössä, mikä on artistin uran kolmanneksi korkein radiosijoitus Suomessa.

Maailman tunnetuimpiin artisteihin lukeutuvan Eminemin kolme viimeisintä albumia Revival (2017), Kamikaze (2018) ja Music To Be Murdered By (2020) debytoivat kukin Suomen ja Yhdysvaltojen albumilistojen kärjessä. Jokainen niistä on ylittänyt Suomessa vähintäänkin platinarajan. Albumit sisälsivät muun muassa kolminkertaista platinaa striimanneet hitit River ft. Ed Sheeran ja Godzilla ft. Juice WRLD sekä tuplaplatinahitin Lucky You ft. Joyner Lucas. Eminem oli viime vuosikymmenen kuunnelluin ulkomainen artisti Suomen Spotifyssa.

Eminem, oikealta nimeltään Marshall Mathers III, nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen vuonna 1999 julkaistulla kakkosalbumillaan The Slim Shady LP. Yksitoista soololevyä julkaisseelle artistille on myönnetty kaikkiaan 15 Grammya ja yksi Oscar-palkinto. Eminem on maailman eniten albumeja myynyt rap-artisti ja hänellä on peräti yksitoista yli miljardi kertaa striimattua kappaletta Spotifyssa.

Eminem somessa: 
Instagram / TikTok / Facebook / X

Artistin viimeisimmät pressikuvat voi ladata tästä.

Lisätiedot:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

SONIA JULKAISEE RAKKAUSLAULUN PRIDE-KUUKAUDEN KUNNIAKSI

Sulle on rakkauslaulu, jonka Sonia omistaa tyttöystävälleen. Biisi kertoo siitä, miten ei tule välittää muiden mielipiteistä, vaan seurata sydäntä. Kappale on täydellinen pride-kuukauden…