JESSE KAIKURANTA TEKEE MUSIIKILLISEN TÄYSKÄÄNNÖKSEN

Julkaisutauolta palaava Jesse Kaikuranta yllättää tanssittavalla klubipopilla – Kuuntele tarttuva Tuu tuu tupakkarulla täältä!

Musiikillisesti uudistunut Jesse Kaikuranta julkaisi tänään uuden singlen Tuu tuu tupakkarulla. Vajaan parin vuoden ajan julkaisutauolla ollut artisti esittelee kappaleensa myötä tuotannostaan uudenlaisen puolen, sillä Tuu tuu tupakkarulla on soundiltaan elektronissävytteistä ja tanssittavaa poppia. Tänään julkaistu single määrittelee Jesse Kaikurannan uuden musiikillisen suunnan, joka on tehnyt tuloaan jo pitkään.

– Kaikki juontaa juurensa omaan lapsuuteeni, sillä olen jo silloin rakastunut elektroniseen musiikkiin. Ihan täysin uudelta suunnalta tämä ei siis itselleni tunnu, sillä nyt olen sen äärellä mitä olen aina halunnut tehdä. Aiemmin ei tähän vielä uskallus riittänyt, mutta nyt kaikki tuntuu loksahtaneen paikalleen tosi oikealla tavalla. Olen tosi innoissani, että pääsen vihdoin julkaisemaan uutta, Jesse kertoo.

Vaikka Kaikurannan musiikista löytyy uusia elementtejä, hänen vanhaa ja uutta materiaalia yhdistää artistille ominainen sielukas ja tunnistettava tulkinta. Uudessa materiaalissa kuuluvat myös entistä suoremmat ja rehellisemmät lyriikat, joita käsitellään sukupuoleen takertumatta. Tuu tuu tupakkarulla kertoo siitä, miten jokainen ihminen kokee elämässään hetkiä, jolloin haluaa paeta toisen ihmisen syliin ikään kuin turvaan pahalta ja uuvuttavalta maailmalta.

Tuu tuu tupakkarulla -kappaleen tekijätiimin muodostavat artistin lisäksi JukkaJahnukainen ja Henri Piispanen. Sama kokoonpano viimeistelee parhaillaan myös Jesse Kaikurannan tulevaa uutta materiaalia.

Jesse Kaikuranta nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2012 osallistuessaan Suomen ensimmäiseen The Voice Of Finland -laulukilpailuun. Vaikka itse kilpailun voittoa ei tullut, hän on menestynein kyseisestä kilpailusta ponnahtanut artisti Suomessa. Hänet tunnetaan parhaiten vuosien takaisista hittikappaleistaan Vie mut kotiinNäytän sulle rannan ja Järjetön rakkaus.

Jesse Kaikuranta somessa:
Instagram / TikTok / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki
mari.hautamaki@umusic.com
+358 400 685 701

Keikkamyynti:
Roope Rantala
Dex Viihde
roope.rantala@dexviihde.fi
+358 44 253 0670
www.dexviihde.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

BILLIE EILISH LYÖ KOVAA JA PEHMEÄSTI UUDELLA ALBUMILLAAN

Vuoden odotetuimpiin julkaisuihin lukeutuva HIT ME HARD AND SOFT -albumi kerää ylistystä medialta “Forget Taylor and Beyoncé, this is the…

LYYTI AVAA UUDEN ALBUMIKAAREN UNENOMAISELLA KESÄANTHEMILLA

Modernia ja lyyristä popmusiikkia tekevän Lyytin kaltaista ei ole toista. Johanna Kustannukselle vuonna 2022 kiinnitetty Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan. Viime vuonna julkaistu…

SAMU HABERILTA UUSI ENGLANNINKIELINEN SOOLOSINGLE

Saksan Universal Musicille kiinnitetty Samu Haber julkaisee tulevan albuminsa kolmannen singlen Dancing With A Broken Heart Samu Haber jatkaa menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla.…